KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Beşçeşme Ortaokulu

Beşçeşme Ortaokulu

Adres
BEŞÇEŞME MAH. BEŞÇEŞME KÜME EVLERİ BESCESME ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 49 İÇ KAPI NO 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Beşçeşme İlk ve Ortaokulu olarak; anayasa ve kanunların öngördüğü, kendine ve yaşadığı topluma yeni farkındalıklar aşılamaya çalışan bireyler yetiştirmek. Bununla birlikte eldeki imkanlar doğrultusunda kendini kanıtlamaya çalışan her özgün bireye yeterli ve gerekli desteği sürekli bir şekilde sağlayarak kişinin kendini gerçekleştirmesine azami ölçüde değer ve önem vermektir.
Misyon
MİSYON Okulumuzun bütün fertlerini, Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Ulaşım
Narlı kasabasından geçerek Çiğdemtepe-İğdeli köyü yolu tarafından veya Eski Gaziantep yolu üzerinden Karabıyıklı köyü yolunu takip ederek kara yolu ile ulaşılabilir. Öğretmenlerimiz kendi şahsi arabalarıyla geliş gidiş yapmaktadır.
servis yok
Eski Gaziantep yolu üzerinde Karabıyıklı Köyünden 4 km uzaklıktadır.
il merkezine 55 km ilçe merkezine 40 km Gaziantep´e 38 km uzaklıktadır.