KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Beşçeşme Ortaokulu

Mrt

Ev ziyareti neden önemlidir?     Ev ziyaretleri yalnızca fiziksel problemlerin değil, aynı zamanda maternal ruh sağlığı, aile koşulları ve ev ortamının değerlendirilmesi içinde iyi bir fırsat sağlayabilmektedir. Aynı zamanda; aile planlaması, beslenme, hijyen ve cinsiyete dayalı şiddet konularında danışmanlık ta verilebilmektedir.

Şbt

Veli ziyaretinin amacı nedir?     Veli görüşlerine göre veli ziyaretlerinin, veli ile öğretmen arasındaki iletişimi arttırma, veliye ve öğrenciye olumlu katkılar sağlama, veliye öğrencinin akademik başarısı hakkında bilgi sunma, öğrencinin akademik başarısını arttırma gibi faydaları vardır.

Şbt

Yapılan bazı bilimsel araştırmalar göre evde kedi beslemek kişinin yaşam kalitesini etkileyip artırmaktadır. Yine yurt dışında yapılan birkaç araştırmaya göre ise yapılan ankette kedi sahibi olanların olmayanlara göre daha iyi bir mental sağlığa sahip oldukları ve daha stressiz bir hayat yaşadıkları ortaya çıkmıştır.

Şbt

Fidan dikmenin önemi nedir?     Ağaç dikmek, birçok farklı şekilde doğaya katkıda bulunmanın yanı sıra insanlara birçok fayda da sağlar. Ağaçlar, havayı temizleyerek solunabilir hava kalitesini artırır, toprağı korur ve erozyonu önler. İklim değişikliği ile mücadele eder, su kaynaklarını korur ve biyoçeşitliliği artırır.

Kas

Hediyelerini alan öğrencilerimiz çok mutlu olmuşlardır. Milli Eğitim Bakanlığımıza hediyelerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Hentbol Takımı bu sene Kahramanmaraş Hentbol Turnuvasına katılmıştır.