Kurum Adı : Beşçeşme Ortaokulu
WEB Adresi : http://bescesmeoo.meb.k12.tr
Adres : Beşçeşme Mahallesi Pazarcık KAHRAMANMARAŞ

VİZYON
Beşçeşme İlk ve Ortaokulu olarak; anayasa ve kanunların öngördüğü, kendine ve yaşadığı topluma yeni farkındalıklar aşılamaya çalışan bireyler yetiştirmek. Bununla birlikte eldeki imkanlar doğrultusunda kendini kanıtlamaya çalışan her özgün bireye yeterli ve gerekli desteği sürekli bir şekilde sağlayarak kişinin kendini gerçekleştirmesine azami ölçüde değer ve önem vermektir.

MİSYON
MİSYON Okulumuzun bütün fertlerini, Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Kalorifer
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 8:00-14:30
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi : sobalı 2 adet lojman bulunmaktadır.

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 55 km ilçe merkezine 40 km Gaziantep´e 38 km uzaklıktadır.
Ulaşım : Narlı kasabasından geçerek Çiğdemtepe-İğdeli köyü yolu tarafından veya Eski Gaziantep yolu üzerinden Karabıyıklı köyü yolunu takip ederek kara yolu ile ulaşılabilir. Öğretmenlerimiz kendi şahsi arabalarıyla geliş gidiş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri Bilgisi : Eski Gaziantep yolu üzerinde Karabıyıklı Köyünden 4 km uzaklıktadır.