Kurum Adı : Beşçeşme Ortaokulu
WEB Adresi : http://bescesmeoo.meb.k12.tr
Adres : Beşçeşme Köyü Narlı Bucağı Pazarcık KAHRAMANMARAŞ

VİZYON
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Kalorifer
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 8:30-14:50
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi : sobalı 2 adet lojman bulunmaktadır.

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz; Kahramanmaraş İline 57 km. uzaklıktadır. Pazarcık İlçesine 40 km. uzaklıktadır. Narlı kasabasına 14 km. uzaklıktadır.
Ulaşım : Narlı kasabasından geçerek Çiğdemtepe-İğdeli köyü yolu tarafından veya Eski Gaziantep yolu üzerinden Karabıyıklı köyü yolunu takip ederek kara yolu ile ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri Bilgisi : Beşçeşme Köyü dağın içerisinde bulunmakta olup sınırlı arazisi mevcuttur.